Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

intervenisali vatrogasci

Automobil u kojem su bile tri mlađe osobe sletio u rijeku Bosnu

Foto: Vatrogasci Grada Visokog

Vatrogasci Grada Visoko su na svojoj Facebook stranici objavili fotografije akcije spašavanja

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Visokom povrijeđene su tri osobe nakon slijetanja automobila u rijeku Bosnu. Na terenu su bili pripadnici MUP-a ZDK, vatrogasci i Hitna pomoć.

Kako su informisali iz Vatrogasne službe u Visokom srećom ova nesreća je protekla bez ljudskih žrtava.

“Zajedno sa kolegama iz Policijske stanice Visoko iz rijeke izvađene su tri mlade osobe žive koje su prevezene odmah kolima Hitne medicinske pomoći Visoko na ukazivanje pomoći. Na intervenciji je učestvovalo šest vatrogasaca sa dva vozila za brze intervencije”, navedeno je.

Vatrogasci Grada Visoko su na svojoj Facebook stranici objavili fotografije akcije spašavanja, te naveli:

“Teška noć za vatrogasce. Pripadnici profesionalne vatrogasne jedinice Visoko u 21:27 sati izašli na tešku saobraćajnu nesreću mjesto Muhasinovici gdje je putničko motorno vozilo sletjelo u rijeku Bosnu u kojem su bile tri osobe.

Zajedno sa kolegama iz Policijske stanice Visoko iz rijeke izvadili tri mlade osobe žive koje su prevezene odmah kolima Hitne medicinske pomoći Visoko na ukazivanje pomoći. Na intervenciji učestvovalo šest vatrogasaca sa dva vozila za brze inetervencije. Ovom prilikom se zahvaljujemo kolegama iz PU Visoko na brzoj reakciji i pomoći”.

22.02.2024.godineTeška noć za Visočke vatrogascePripadnici profesionalne vatrogasne jedinice Visoko u 21:27 sati…

Posted by Vatrogasci Grada Visoko on Thursday, February 22, 2024