Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Beživotno tijelo žene pronađeno u stanu na Ilidži

08/11/2016

Beživotno tijelo žene (85) pronađeno je na Ilidži, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

– Dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo je obavijestio IV Policijsku upravu da se u stanu u ulici Edhema Eke Džubura, općina Ilidža, nalazi beživotno tijelo G.M, rođene 1931. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena – stoji u saopštenju sarajevske policije.

Navedeno je kako je u istom stanu pronađena i nepoznata ženska osoba u besvjesnom stanju koja je prevezena u Opštu bolnicu “Prim. Dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, gdje je zadržana na daljem liječenju.

Uviđaj su obavili tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, policijski službenici MUP Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak medicinske struke.

Policijski službenici Uprave policije ovog Ministarstva pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a po naredbi nadležnog suda, poduzimaju sve mjere i aktivnosti na potpunom rasvijetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja.

Komentari