Crna hronika

Ubistvo u Banjaluci

Bolesna ljubomora: Na kućnom pragu mu ispalio metak u srce

20/06/2019
Foto: ATV

Dalja istraga utvrdiće čiji je bio pištolj kojim je ubijen Tatić. Iz policije je za sada samo saopšteno da se dogodilo ubistvo, te da je uhapšen osumnjičeni

Miroslav Tatić (52) iz Banjaluke ubijen je hicem u srce, saznaje Srpskainfo. Smrtonosni hitac ispaljen je iz neposredne blizine u žrtvu koja je ubrzo podlegla.

– Strelni kanal je lijeva strana grudnog koša, a izlazna rana je na leđima – ispričao je izvor Srpskainfo iz istrage.

Zbog ubistva Miroslava Tatića policija je danas, pola sata poslije ponoći uhapsila Aleksandra Bubnjevića (28). Uhapšeni je u trenutku hapšenja bio u društvu maloljetne djevojke.

Bubnjević je sinoć oko 23.30 došao pred kuću Tatića u naselju Lazarevo u namjeri da se zbog bolesne ljubomore obračuna s Dejanom, sinom ubijenog Miroslava.

Kako Dejan nije bio kući došlo je do sukoba tokom kojeg je ubijen Miroslav.

Kako pišu Nezavisne novine, Aleksandar došao kod Dejana u namjeri da dovrše obračun, kojeg je noć ranije napao jer je navodno bio sa njegovom djevojkom. Ne sluteći da može doći do tragedije, Dejanov otac Miroslav izašao je iz kuće pred Bubnjevića, sa kojim se verbalno sukobio. Došlo je i do naguravanja i u jednom momentu metak je ispaljen iz pištolja i pogodio je Tatića.

Bubnjević je potom pobjegao. Tatićevo tijelo pronašao je sin Dejan, koji je odmah nazvao policiju, kojoj nije dugo trebalo da ga nađe. Tako je, kako se saznaje, Bubnjević uhapšen dvadesetak minuta iza ponoći kada ga je policija uočila u mercedesu kod banjalučkog parka “Mladen Stojanović”. S njim u vozilu bila je i maloljetna djevojka. Taj automobil je i danas bio parakiran kod parka i bio je ograđen žutim trakama.

Kako se saznaje,  Dejan Tatić, sin ubijenog Miroslava družio se sa uhapšenim Bubnjevićem iako su često dolazili u sukobe, a obojica mladića imali su problema sa zakonom.

Dalja istraga utvrdiće čiji je bio pištolj kojim je ubijen Tatić. Iz policije je za sada samo saopšteno da se dogodilo ubistvo, te da je uhapšen osumnjičeni Bubnjević.

Aleksandar Bubnjević je odranije poznat po činjenju krivičnih djela, zbog čega je i osuđivan. On je, kako saznajemo, u banjalučkom Okružnom sudu u maju 2014. godine osuđen na dvije i po godine nakon što je priznao krivicu za šverc narkotika. Tada je sa njim osuđen i Dražen Malešević i to na tri godine robije. Prema presudi, oni su bili dio organizovane grupe koja se bavila preprodajom marihuane i heroina na području Banjaluke. Prethodno su bili uhapšeni sa 1,1 kilogram narkotika koji su prevozili na motoru.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.