Crna hronika

selo Vodice

Brat i sestra pronađeni mrtvi, muškarcu nedostaju dijelovi tijela

18/04/2019

Slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka

Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa.

Nezavisne pipšu kako su u pitanju Milka Ilić i njen brat Nedeljko Ilić, koji su živjeli sami, te da je žena pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mjestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.

Nezvanično se saznaje iz više izvora i da na tijelu muškarca nedostaju određeni dijelovi, te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

– Strava i užas, niko nije zaslužio da tako skonča. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njen brat ispred kuće. Priča se da je tijelo čak i obezglavljeno i da fali još nekih dijelova, što su vjerovatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi – kaže mještanin Strojica.

Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a nerijetko su bili viđeni kako hodaju, stopaju, čak i u susjednim općinama.

– Oni jesu čudno živjeli, može se reći da su živjeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama – kažu mještani Strojica, koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele dijelove tijela.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, te će po završetku uviđaja biti poznato više informacija.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.