ukradena u Sarajevu

“Čudni putevi” ukradene “škode” koja je korištena u ubistvu Damira Ostojića

ostojic

Dopuna izvještaja je podnesena protiv Srećka Trifkovića sa Pala

Policija Republike Srpske dostavila je nadležnom tužilaštvu dopunu izvještaja protiv S.T. sa Pala, a u vezi s otkrivanjem izvršioca teškog ubistva Damira Ostojića iz Banja Luke, te pokušajem ubistva Sandre Jošić iz Banja Luke, kao i krivičnog djela teška krađa na štetu D.A. iz Njemačke.

Policijski službenici Uprave MUPRS-a za organizovani i teški kriminalitet, pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, kako je saopćeno, nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ubistva Damira Ostojića 5. septembra 2018. godine u Banjoj Luci.

Nezvanično, dopuna izvještaja je podnesena protiv Srećka Trifkovića sa Pala, koji se sumnjiči da je 26. na 27. juli 2018. godine u Sarajevu, zajedno sa Stefanom Samardžijom i Milošem Obradovim, ukrao vozilo “škoda oktavija”, vlasništvo D.A. iz Minhena, nakon čega su vozilo skrivali na nepoznatoj lokaciji u Sarajevu.

Srećko Trifković

Samardžija i Obradov su 31. jula 2018. godine isto vozilo prevezli na područje Banje Luke, gdje su ga držali na skrivenom mjestu, sve do 5. septembra 2018. kada su sva trojica, u dogovoru sa još najmanje jednim, za sada nepoznatim izvršiocem, navedeno vozilo koristili za neposredno praćenje Damira Ostojić i Sandre Jošić, u koje je pucano 5. septembra 2018.godine.