Crna hronika

Djevojka čiji je momak pred njom pucao sebi u glavu: Rekao je samo dvije riječi

10/12/2019

Podsjetimo, ovaj nemili događaj se desio u selu Bakinci kod Laktaša kada je Bojan došao pred kuću svoje trudne djevojke Dragane, te pucao iz pištolja sebi u glavu

Bojan Suručić (24) je u nedjelju došao u dvorište moje kuće, samo rekao „Jel’ tako“ i zatim pucao sebi u glavu, kaže u ispovijesti za Srpskainfo njegova djevojka Dragana Milošević.

Podsjetimo, ovaj nemili događaj se desio u selu Bakinci kod Laktaša kada je Bojan došao pred kuću svoje trudne djevojke Dragane, te pucao iz pištolja sebi u glavu.

On je tom prilikom zadobio veoma teške povrede i ljekari se bore za njegov život.

Miloševićeva je potvrdila da su ona i Bojan dugo u vezi i navela da ne zna zbog čega je on odlučio da digne ruku na sebe.

– Imali smo par malih svađa, kao što imaju svi parovi, ali nijedna nije bila tako ozbiljna da bi se on zbog toga pokušao ubiti. Samo on zna šta mu je u tom trenutku prošlo kroz glavu – kaže Dragana.

Ona je dodala da joj smeta što sada neki pokušavaju da oblate njenog momka.

– Samo molim Boga da se on oporavi i da mu ne ostanu posljedice – istakla je Miloševićeva.

Dragana je pojasnila da ništa ranije nije ukazivalo na to da bi Bojan mogao pokušati da se ubije.

– Ne znam zbog čega je to uradio. Imali smo planove na ljeto da se vjenčamo i sve je išlo prema tome – ističe Miloševićeva.

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske rekli su nam danas da je Bojan Suručić hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intezivno liječenje UKC RS.

Prema riječima dežurnog ljekara Bojana Tomanića, on je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju.

– Zdravstveno stanje pacijenta je nepromijenjeno. I dalje se nalazi u stanju duboke kome i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne – rekao je on za Srpskainfo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.