Crna hronika

tamara pavlović

Djevojka iz BiH nakon pet dana konačno pronađena: “Krenula na bus, pa nestala”

08/10/2019

Svi njeni brojevi su bili ugašeni, nikome se nije javila nakon što je napustila hotel u kojem je boravila u Makarskoj

“Hrvatska policija je pronašla Tamaru – živu i zdravu! Tokom utorka očekuje se njen povratak kući”, kazao je za Bljesak.info jedan od prijatelja nestale djevojke.

Porodica Tamare Pavlović u potrazi je za ovom 24-godišnjom djevojkom iz Viteza kojoj se gubi trag u Makarskoj.

“Radila je sezonu u Hrvatskoj, tačnije u Tučepima. Završila je 30. septembra, a 3. oktobra se odjavila iz hotela i krenula na autobusku stanicu. Od tada joj se gubi svaki trag”, objasnila je ranije porodica Tamare Pavlović.

Svi njeni brojevi su bili ugašeni, nikome se nije javila nakon što je napustila hotel u kojem je boravila u Makarskoj.

“Zvali smo sve hotele u Makarskoj, ali oni nam ne mogu otkriti imena gostiju koji borave kod njih. Provjerili smo sva moguća mjesta na kojima može biti, kontaktirali sve njene prijatelje, niko ne zna što se dogodilo”, kazali su ranije članovi porodice Pavlović.

Posljednja osoba koja ju je prije nestanka vidjela je njena cimerica, koja kaže kako su se pozdravile kada je Pavlović krenula na autobusku stanicu na bus za Vitez.

“Posljednja informacija koju smo dobili jeste da je viđena u Makarskoj kako šeta. To nam je rekao njen prijatelj s kojim je radila u Hrvatskoj. Postoji mogućnost da nikad nije izašla iz Hrvatske, ali to je nešto što još uvijek provjeravamo”, kazali su tokom potrage članovi njene porodice.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.