teslić

Drva zatrpala radnika u krugu preduzeća i ubila ga, oglasili se iz firme

drva ogrev pixabay

U toku je rad na ovom predmetu i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj

Dvadesettrogodišnji radnik inicijala S. P. iz Teslića poginuo je sinoć kada je u pogonu za preradu drveta u “Destilaciji” došlo do obrušavanja veće količine drva na njega, pišu Nezavisne novine.

Drva koja su se srušila, ubacuju se u peć radi procesa proizvodnje.

Slučaj je policijskoj stanici Teslić, prijavljen oko 21.20 sati.

“Prijavljeno je da je u krugu jednog privrednog društva u Tesliću u pogonu za preradu drveta došlo do obrušavanja veće kolčine drva koja se ubacuju u peć radi procesa proizvodnje na radnika S.P. sa područja Teslića, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta”, navode iz Policijske uprave Banjaluka.

U toku je rad na ovom predmetu i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Oglasili su se iz preduzeća “Destilacija” a.d. Teslić s porukom da je firma pretrpjela veliki gubitak, ostavši bez besprijekornog radnika i mladog čovjeka Simeona Puljića.

“Porodici i prijateljima nesretno preminulog Uprava našeg preduzeća izražava najdublje saučešće. Simeon je život izgubio spletom nesrećnih okolnosti, tokom obavljanja svojih redovnih radnih zadataka”, poručili su iz ovog preduzeća.

– Ne postoje riječi kojima možemo izraziti žaljenje za nesrećom koja se dogodila i tugu zbog gubitka radnika, za kojega smo imali samo riječi hvale. “Destilacija” a.d. Teslić će porodici pružiti svaku vrstu pomoći, koja, nažalost, ne može vratiti život našeg kolege i prijatelja – naveli su iz preduzeća u kojem je sinoć tragično nastradao mladi radnik.

Dodaju kako su je saznanja za nemili događaj, Uprava preduzeća stajala i stoji na raspolaganju svim istražnim organima u cilju utvrđivanja krajnjih okolnosti i eventualne odgovornosti i tako će biti do kraja svih istražnih radnji.

– “Destilacija” je oduvijek bila maksimalno posvećena obezbjeđenju svih mogućih mjera zaštite na radu, ali neke opasnosti i okolnosti, nažalost, nije moguće predvidjeti – zaključeno je u saopštenju iz teslićkog preduzeća.