Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prijedor

Elmir ušao u tuđu kuću kroz prozor kupatila i ukrao torbicu s novcem, ranije je krao i alat

ezgif-2-decaeb7054

Policija ga je isti dan pronašla, a kod njega su bili i ukradeni predmeti koji će biti vraćeni vlasniku, a osim ove krađe osumnjičen je i za krađe alata, motorne pile, kosačice, brusilice, elektro-motora jer su neke od tih stvari takođe pronađene kod njega

Prijedorska policija je uhapsila Elmira Mašića iz Dervente osumnjičenog da je u ponedjeljak u toku noći kroz prozor kupatila ušao u kuću sugrađanina E.G. i ukrao torbicu u kojoj su se nalazili lični dokumenti i novac, pišu Nezavisne novine.

Policija ga je isti dan pronašla, a kod njega su bili i ukradeni predmeti koji će biti vraćeni vlasniku, a osim ove krađe osumnjičen je i za krađe alata, motorne pile, kosačice, brusilice, elektro-motora jer su neke od tih stvari takođe pronađene kod njega.

Ovaj stari policijski znanac, tokom noći je ušao kroz prozor dok su oštetećeni i njegova bolesna žena spavali, te ukrao torbu u kojoj je bilo nekoliko stotina eura.

Iz Policijske stanice Derventa, rekli su da Dervenćanina E.M. sumnjiče da je izvršio krivično djelo teška krađa.

“Za prijavljeno lice postoji osnov sumnje da je u toku prethodne noći iz kuće vlasništvo lica inicijala E.G. iz Dervente otuđilo torbicu u kojoj su se nalazili lični dokumenti i novac. Otuđeni predmeti su pronađeni i biće vraćeni vlasniku.

Dodaju da su postupajući po navedenom policijski službenici Policijske stanice Derventa došli su do saznanja da se navedeno lice može dovesti u vezu i sa izvršenjem serije drugih krivičnih djela gdje su predmeti otuđenja bili razni alati, motorne pile, kosačice, brusilice, elektro-motori i slično.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, u utorak je izvršen pretres kuće koju koristi lice inicijala E.M. prilikom čega su pronađeni i oduzeti predmeti koji najvjerovatnije potiču iz izvršenja više krivičnih djela.

Po kompletiranju predemeta nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim kriivčnim djelima.