Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ZATRAŽEN PRITVOR

Elvir došao na radno mjesto žene sa kojom je bio u vezi, u nju ispalio više hitaca

policija-sarajevo-mup-ks (2)

On je navodno od nje tražio da mu vrati novac koji joj je ranije dao, a nakon što mu je rekla da nema, izvukao je pištolj i pucao u njenom pravcu

Tužilaštvo Kantona Sarajevo zatražilo je od Kantonalnog suda da odredi jednomjesečni pritvor muškarcu čiji su inicijali E.H. /41/, osumnjičenom za pokušaj ubistva žene u Vogošći.

Pritvor je zatražen zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati istragu prikrivanjem dokaza i uticajem na svjedoke, kao i zbog opasnosti da bi puštanjem na slobodu mogao ponoviti ili dovršiti započeto krivično djelo.

Elvir Hajdarević je osumnjičen da je u subotu, 5. decembra, nešto poslije 12.00 časova u Semizovcu, u opštini Vogošća, došao na radno mjesto žene čiji su inicijali J.K, sa kojom je ranije bio u vezi, te u nju ispalio više hitaca iz pištolja.

On je navodno od nje tražio da mu vrati novac koji joj je ranije dao, a nakon što mu je rekla da nema, izvukao je pištolj i pucao u njenom pravcu.

Jedan metak je J.K. okrznuo po vratu, dok je zadobila još par prostrelnih rana, koje su okarakterisane kao teške i opasne po život.

Povrijeđena se nalazi na liječenju u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Hajdarević je uhapšen istog dana u popodnevnim časovima.