Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

akcija City

Evo ko je sve jutros uhapšen u Sarajevu: Policajac im dojavljivao (VIDEO)

New Project (25)

Četvero od pet uhapšenih sumnjiči se za krivična djela navođenja na prostituciju, nedozvoljeno držanje oružja i trgovinu narkoticima, dok se policajcu Hajdarbašiću na teret stavlja zloupotreba položaja

U policijskoj akciji City koja je od ranih jutarnjih sati izvedena u glavnom gradu BiH uhapšeno je pet osoba kojima se na teret stavljaju krivičnih djela navođenje na prostituciju, nedozvoljeno držanje oružja i trgovina narkoticima.

Kako saznajemo, uhapšeni su vlasnik pekare na Aneksu, označen kao organizator kriminalne grupe Jusufi Ramel, zatim policajac iz Operativnog centra MUP-a KS Fahrudin Hajdarbašić, te Nejra Jusufović. Uhapšeni su još i Alen Krtičić i Emir Šušić.

Četvero od pet uhapšenih sumnjiči se za krivična djela navođenja na prostituciju, nedozvoljeno držanje oružja i trgovinu narkoticima, dok se policajcu Hajdarbašiću na teret stavlja zloupotreba položaja.

>>> Policajac tokom racije ukrao novčanik sa 1.800 eura

On je, kako se navodi, dojavljivao informacije kojima je raspolagao MUP KS, a što je bilo od koristi drugim osumnjičenim pri činjenju krivičnih djela.

>>> Kako da prebacite svoje mobitela sa 3G na 4G mrežu i šta nam ona donosi