Crna hronika

banja luka

Falsifikovao PCR testove, kada su ga uhapsili kod sebe ih imao pet sa različitim imenima

18/01/2021
Foto: Ilustracija

Izvršen je pretres kuće koju koristi osumnjičeno lice M.P. pri čemu su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka identifikovali su i lišili slobode osobu inicijala M.P. iz Banje Luke zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo “Falsifikovanje isprave”, javlja Anadolu Agency (AA).

“Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da lice M.P. posjeduje falsifikovane PCR testove. Prilikom lišenja slobode kod istog je pronađeno pet PCR testova koji glase na različita imena, potvrde o stalnom radnom odnosu, platne liste i ljekarski recepti, koji glase takođe na različita imena”, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Izvršen je pretres kuće koju koristi osumnjičeno lice M.P. pri čemu su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela.

“O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu te da se nakon kompletiranja predmeta protiv lica M.P. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri”, stoji u saopštenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.