Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nesreča kod brčkog

“Golfom” naletio na biciklistu i usmrtio ga na licu mjesta, policija ga uhapsila

pjesak nesreca piksel
19.12.2017., Jursici - Na dionici ceste D-77 u Jursicima ispred trgovine, doslo je do naleta vozila na pjesaka koji je na mjestu preminuo. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Lice Ž.J. je uhapšeno zbog sumnje da je počinilo teško krivično djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, a u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog saobraćaja

Šezdesetpetogodišnji muškarac čiji su inicijali M.O. poginuo je u saobraćajnoj nezgodi koja se desila u naselju Gornji Brezik kod Brčkog, saopšteno je iz brčanske policije.

Policija je izvršila uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca distrikta i utvrđeno je da su u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila juče u poslijepodnevnim časovima, učestvovali vozač “golfa” čiji su inicijali Ž.J. (32) i vozač bicikla čiji su inicijali M.O. (65), oba iz Brčkog.

Lice Ž.J. je uhapšeno zbog sumnje da je počinilo teško krivično djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, a u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog saobraćaja.

Protiv njega će Tužilaštvu Brčko distrikta biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, navedeno je u saopštenju.