Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

MUPRS

Hapšenje zbog otmice u Banjaluci

hapšenje
FOTO: Pixsell
Ilustracija

Kako navode iz MUP-a RS, osoba N.R. se sumnjiči i za krivična djela sprečavanje dokazivanja i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija

Službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske predali su danas u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva, osobu N.R. iz Banjaluke zbog sumje da je u noći sa petka na subotu počinio krivično djelo otmica.

Osim toga, kako navode iz MUP-a RS, osoba N.R. se sumnjiči i za krivična djela sprečavanje dokazivanja i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

“Službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a RS predali su danas u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala lice N.R iz Banja Luke, za koje postoje osnovi sumnje da je počinilo krivično djelo sprečavanje dokazivanja, a da je prethodno 17/18. maja izvršilo krivična djela otmica, u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”, saopštili su iz MUP-a RS.