Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Identifikovani napadači na povratnika i policiju u Lukavcu

napad policija povratnik

Zoran i Slaviša Mihajlović iz Bijeljine, te Velibor Tomić i Dragan Džaković iz Lopara identifikovani su kao napadači koji su pucali iz automatskog oružja na pripadnike policije koji su u naselju Rosulje u općini Lukavac vršili uviđaj radi rasvjetljavanja razbojništva nad povratnikom Urošem Stojanovićem, rečeno je Srni u dobojskom Centru javne bezbjednosti.

Portparol MUP-a Tuzlanskog kantona Izudin Šarić rekao je Srni da se još jedno lice može dovesti u vezu sa napadačima, kao pomagač, te da je istraga u toku.

Policija i dalje traga za njima, a putevi kojima su se osumnjičeni mogli kretati blokirani su.

Stojanoviću, koji živi sam u porodičnoj kući u zaseoku Rosulje, nanesene su povrede po rukama, glavi i tijelu, zbog čega je povrijeđeni starac u teškom stanju prebačen u tuzlansku bolnicu. Njega je vezanog u kući pronašao komšija

U potrazi učestvuju pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona i Centra javne bezbjednosti Doboj. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, biće angažovan i helikopter Republike Srpske.

Podsjetimo, četiri lica pucala su juče iz automatskog oružja na pripadnike policije koji su u naselju Rosulje vršili uviđaj radi rasvjetljavanja razbojništva nad Urošem Stojanovićem (87), srpskim povratnikom u Donju Brijesnicu kod Lukavca, koji je pretučen u srijedu, 24. februara.

Nakon što su juče u 10.30 sati pucali na policiju, napadači su automobilom pobjegli ka Petrovu.

Stojanoviću, koji živi sam u porodičnoj kući u zaseoku Rosulje, nanesene su povrede po rukama, glavi i tijelu, zbog čega je povrijeđeni starac u teškom stanju prebačen u tuzlansku bolnicu. Njega je vezanog u kući pronašao komšija.