Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mjesto vagan

Jedna osoba poginula, četvoro povrijeđeno u udesu kod Šipova

banja luka policija nezavisne

U ovoj saobraćajnoj nesreći tjelesne povrede zadobili su vozači G.S. i V.P. i saputnici S.I., M.K. i D.M., koji su prevezeni u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, gdje je vozač G.S. od zadobijenih povreda preminuo, naveli su iz policij

Vozač G.S. iz Šipova je poginuo, dok je četvoro ljudi povrijeđeno u sudaru dva automobila u mjestu Vagan, kod Šipova, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

U ovoj saobraćajnoj nesreći tjelesne povrede zadobili su vozači G.S. i V.P. i saputnici S.I., M.K. i D.M., koji su prevezeni u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, gdje je vozač G.S. od zadobijenih povreda preminuo, naveli su iz policije

“Na regionalnom putu Šipovo – Kupres, u mjestu Vagan, opština Šipovo, 19.8.2022. godine, oko 20.30, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil audi kojim je upravljalo lice G.S. sa kojim se u automobilu nalazio suvozač S.I. oba iz Šipova i putnički automobil mercedes kojim je upravljalo lice V.P. iz Kupresa u RS sa kojim su se u automobilu nalazili saputnici M.K. iz Čelinca, D.M. i D.Z. iz Kupresa u RS”, naveli su iz policije.

Uviđaj je obavila policija iz Šipovo, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja uzroka saobraćajne nesreće.

Nažalost ovo nije bila jedina saobraćajna nesreća sa smrtnim posljedicama koja se dogodila sinoć. I.Š. i N.Š., oba sa područja Doboja, poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Šešlije – Podnovlje, u mjestu Majevac, dok je šest osoba povrijeđeno, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Strašna nesreća kod Doboja: Dvoje poginulo, šest osoba povrijeđeno