Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

saopšteno iz policije

Strašna nesreća kod Doboja: Dvoje poginulo, šest osoba povrijeđeno

doboj – nesreca – bn

U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač putničkog automobila marke ford fijesta lice inicijala I.Š. i suvozač iz navedenog vozila lice inicijala N.Š., oba sa područja grada Doboja”, precizirano je iz policije

I.Š. i N.Š., oba sa područja Doboja, poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Šešlije – Podnovlje, u mjestu Majevac, dok je šest osoba povrijeđeno, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako navode iz policije, nesreća se dogodila noćas oko 00.15 časova.

“Na magistralnom putu M1-105 Šešlije – Podnovlje, u mjestu Majevac, područje grada Doboja, 20.8.2022. godine, oko 00.15, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala D.Đ. sa područja grada Doboja, koje je upravljalo putničkim automobilom marke audi A4, lice inicijala I.Š. sa područja grada Doboja, koje je upravljalo putničkim automobilom marke ford fiejsta, i lice inicijala S.M. sa područja opštine Gradačac, koje je upravljalo putničkim automobilom marke VW pasat.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač putničkog automobila marke ford fijesta lice inicijala I.Š. i suvozač iz navedenog vozila lice inicijala N.Š., oba sa područja grada Doboja”, precizirano je iz policije.

Kako je navedeno, povrijeđeni su li D.Đ., vozač putničkog automobila marke audi A4, S.R. sa područja grada Doboja, koji je bio suvozač u audi ju A4, l A.F. sa područja grada Doboja, koji je bio putnik audiju A4, S.M. vozač pasata, M.S. sa područja opštine Gradačac, koji je bio suvozač u pasatu i S.M. sa područja opštine Gradačac, koji je bio putnik u pasatu.

Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici “Sveti apostol Luka”.

Uviđaj lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, kojim je na licu mjesta rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Saobraćaj na navedenom magistralnom putu bio je obustavljen u od 00.15 do 3.55.

Kako BN nezvanično saznaje u pitanju su braća 1994. i 1995. godište.