Crna hronika

doboj

Lažno prijavljena bomba na svadbi, uviđajem utvrđeno da je bilo više gostiju nego što je dozvoljeno

10/08/2020
FOTO: Ilustracija

– S obzirom da je na navedenom veselju bilo prisutvo više od 50 osoba o svemu je obaviještena nadležna komunalna policija radi postupanja iz njihove nadležnosti – dodala je Kerkezova

Policijskoj stanici Doboj u subotu uveče lažno je prijavljeno da je postavljanja bomba u svadbenom salonu, a tokom uvđaja utvrđeno je da je na veselju bilo prisutno više od 50 ljudi, rečeno je u PU Doboj.

Bomba je policiji prijavljena u subotu oko 22.15 sati.

– Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji su ispraznili objekat, a potom sve prisutne uputili na bezbjednu udaljenost. Nakon izvršenog protivdiverzionog pregleda utvrđeno je da nije postavljena eksplozivna naprava kako unutar tako i pored objekta – pojasnila je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Tokom navedenih aktivnosti na lice mjesta je bila upućena Služba hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, Teritorijalna vatrogasna jedinica Doboj i radnici Elektro Doboja.

– S obzirom da je na navedenom veselju bilo prisutvo više od 50 osoba o svemu je obaviještena nadležna komunalna policija radi postupanja iz njihove nadležnosti – dodala je Kerkezova za SrpskaInfo.

Komentari

Autor: Srpskainfo

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.