Crna hronika

istočno sarajevo

Uhapšena osoba koja je pucala na benzinskoj pumpi

10/08/2020
FOTO: Ilustracija

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će nadležnom tužilaštvu protiv D.K. biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija

Pripadnici Policijske stanice Rogatica uhapsili su lice čiji su inicijali D.K. zbog osnovane sumnje da je ispred benzinske pumpe u ovom mjestu iz pištolja u vazduh ispalilo više hitaca koji su izazvali oštećenje na pumpi, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Incident se dogodio 8. avgusta u 1.25 sati ispred benzinske pumpe u Ulici srpske sloge u Rogatici.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i, uz njegovu saglasnost, pripadnici Policijske stanice Rogatica izvršili su uviđaj.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će nadležnom tužilaštvu protiv D.K. biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.