Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Krvni delikti" FTV-a

Majka ubijenog dječaka Smaje: “Samo droga”; Očuh: “Ona nit’ je za kuće, nit’ za oko kuće”

ocuh majka

Emisija, koja će biti emitovana sutra (utorak) od 20:10 sati tematizirat će svirepo ubistvo troipogodišnjeg dječaka Smaje Ćesira u Hadžićima koje se dogodilo u februaru 2014. godine

Federalna TV u utorak 25. februara, nastavlja serijal “Krvni delikti” u kojem gledatelje slikom vodi u u zatvore u Zenici, Tuzli, Foči.

Ekipa pomenutog serijala snimala je i u Beogradu, Subotici, Bijeljini, Sanskom Mostu, te brojnim drugim gradovima i nedostupnim vrletima u kojima su ubistva počinjena.

Emisija, koja će biti emitovana sutra (utorak) od 20:10 sati tematizirat će svirepo ubistvo troipogodišnjeg dječaka Smaje Ćesira u Hadžićima koje se dogodilo u februaru 2014. godine.

Ubice dječaka, njegova majka, očuh, dedo i nana, osuđeni su na ukupno 97 godina robije.

U emisiji će se pojaviti dječakova majka Ena Lipa, kao i ostali sudionici ovog zločina. U najavi epizode objavljene su kratko i njene riječi – “samo droga”.

Očuh djeteta Salih Arnautović osuđen je na 40 godina zatvora. On u emisiji govori o dječakovoj majci Eni.

“Nit je za kuće, nit je za oko kuće”, rekao je.

Istražitelji sa višedecenijskim iskustvom jedva izgovaraju riječi, sjećajući se mučnih prizora iz kuće strave u Hadžićima, vještaci psihijatri sa četiri decenije radnog staža svjedoče o nikad viđenom u profesiji.

Cijeli nastavak serijala obiluje ekskluzivnim snimcima, a u okviru serijala između ostalog čut ćete zašto je žena ubila sa nešto više od 20 godina.

Kanibal kazuje da su ga “džini obuzeli, silovatelj i ubica, koji je zatvor izbjegavao devet godina, vraća se na mjesto zločina…