Crna hronika

Potvrđeno iz policije

Masovna tuča u Sarajevu, posla imali i hirurzi

22/07/2019
Foto: Ilustracija

Kako navode iz policije, u 20,50 sati, građani su obavijestili MUP da je u ulici Trgovke, općina Stari Grad Sarajevo, došlo do tuče između više osoba

Nekoliko osoba povrijeđeno je u masovnoj tučnjavi koja se sinoć oko 20.50 sati dogodila u centru Sarajeva, saopćeno je jutros iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako navode iz policije, u 20,50 sati, građani su obavijestili MUP da je u ulici Trgovke, općina Stari Grad Sarajevo, došlo do tuče između više osoba.

U navedenoj tuči lakše tjelesne povrede su zadobili A.P., rođena 1995. godine u Sarajevu, A.D., rođen 1995. godine u Sarajevu i E.D., rođen 1993. godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni, dok je teške tjelesne povrede zadobio N.D., rođen 1984.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje je N.D. na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju zadržan na daljem lijećenju. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MU-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.