Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pretučen u noćnom klubu, gazda tvrdi da je pao niz stepenice

danilo_lazic

Danilo Lazić (18), maturant Srednjoškolskog centra Nikola Tesla iz Bosanske Dubice, na kućnom je liječenju nakon što je u subotu brutalno pretučen ispred noćnog kluba Opera. Do incidenta je došlo kada je radnik obezbjeđenja M.J. pokušao da udalji Lazića iz spomenutog noćnog kluba.

Laziću su tom prilikom polomljena tri zuba i ugruvan je u predjelu grudnog koša, te su mu polomljena i rebra.

Rajko Lazić, Danilov otac, izjavio je za “Nezavisne” da su radnici obezbjeđenja napali njegovog sina bez ikakvog razloga i tukli ga do besvijesti. Zato će tužiti vlasnika noćnog kluba i radnike “Sector Securityja” iz Prijedora.

“Moj sin je odličan sportista i dobar učenik četvrtog razreda Saobraćajne tehničke škole iz Prijedora, pretučen je bez ikakvog razloga. Konobar je pogrešno procijenio da je Danilo pijan i pozvao obezbjeđenje da ga izbaci. Oni su odmah počeli da ga udaraju i onesvijestili su ga. Postoje očevici i istina će se dokazati”, ispričao je otac Rajko.

“Ležao je u nesvijesti, dok nije došao njegov drug Goran, kojem je u cijeloj toj gužvi slomljena ruka. Obojica su bila u bolnici”, izjavio je Lazićev otac.

S druge strane, Dragan Majkić, vlasnik noćnog kluba “Opera”, izjavio je za Dnevni avaz da se njegov klub bez bilo kakvog razloga našao u centru skandala i da je otac 18-godišnjaka na Facebooku napisao laž.

“Rajko Lazić je fotografisao sina s natečenom usnom i digao toliku hampu na mene, koju u životu, a 20 godina sam ugostitelj, nisam doživio. Nisam bio tu, ali mi je više očevidaca ispričalo šta se desilo. Ja nisam ni kadija ni sudija, već sam za istinu. Taj momak je iz drugog lokala kod mene došao pijan. Čuo sam da je imao 1,94 promila alkohola u krvi. Zamoljen je da ode, jer ne služimo pijane goste. No, nije htio pa je konobar pozvao osiguranje koje ga je iznijelo iz lokala. Vrijeđao ih je, opirao se, rukama hvatao za gelender stepenica… U podnožju su ga spustili i rekli mu: ”Hajd sad, mali, kući”, a oni su se vratili”, tvrdi Majkić i dodaje da mu je čovjek koji je sve gledao ispričao da mladić nije htio kući, već da se vratio u objekat.

“Za njim je išao drug i molio ga da idu. Pijani su se zagrlili… U jednom trenutku nekome se omakla noga i tako su pali niz stepenice”, kaže Majkić i dodaje da je na društvenim mrežama sve to objasnio nakon što je slučaj prijavio policiji.

Iz “Sector Securityja” nisu željeli slučaj komentirati te su nam samo kazali da će, uz internu istragu i istragu policajaca, poduzeti adekvatne mjere.