Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Drama u Bijeljini

Mlađa žena prijetila samoubistvom ispred Doma zdravlja, spriječila je dvojica policajaca

db6217d1-99b0-4877-812f-e8547b8ec54f

Mladi policajci Milan Ivanić i Boško Radović su razgovorom uspjeli da djelimično smire ženu, te da joj odvrate pažnju, nakon čega su uspjeli da je razoružaju i stave pod kontrolu

A.B. (34) je danas ispred bijeljinske Službe hitne medicinske pomoći, držeći nož na svom vratu, prijetila da će se ubiti, a u tome su je spriječila dvojica policajaca.

Mladi policajci Milan Ivanić i Boško Radović su razgovorom uspjeli da djelimično smire ženu, te da joj odvrate pažnju, nakon čega su uspjeli da je razoružaju i stave pod kontrolu.

Oko 15 časova, Policijskoj stanici Bijeljina 2 prijavljeno je da, u to vrijeme nepoznata žena, ispred prostorija Hitne drži nož na svom vratu, prijeteći da će izvršiti samoubistvo, poše Infobijeljina.

Policajci Milan Ivanić i Boško Radović

“Upućena je patrola policije, koja je razgovorom uspjela da djelimično smiri lice, te da joj odvrati pažnju, nakon čega su uspjeli da je razoružaju i stave je pod kontrolu”, rečeno je tom portalu iz policije.

Potom je utvrđeno da se radi o A.B. (1988), koja je nakon specijalističkog pregleda upućena na medicinsko liječenje u Banjaluku.

“Prilikom intervencije ni to lice ni policijski službenici nisu povrijeđeni”, kazali su iz policije.