Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

objavili detalje

Mostarska policija oglasila se o napadu na novinara

pretučen novinar u mostaru
FOTO: Hercegovina.info

Patrola policije ja na licu mjesta zatekla prijavitelja koji je izjavio da je šetao svoja dva psa kroz naselje, te da je u jednom trenutku došao pas lutalica koji je počeo lajati na njegove pse, navodi se u policijskom izvještaju

MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona priopćio je u petak da im je prijavljen napad na I.B. (1981.) kojega su supružnici u mostarskom naselju Rodoč najprije verbalno, a zatim i fizički napali.

Policija je u priopćenju navela samo inicijale i potvrdila da im je napad prijavio I.B., no kako neslužbeno saznajemo, a što je i objavio portal Bljesak, napadnut je njihov kolumnist i novinar BHRT-a, koji je, kako su napisali, zbog zadobivenih ozljeda završio na odjelu CUM-a SKB Mostar.

“U četvrtak, 2. maja, oko 22,15 sati, I.B. (1981.) prijavio je PS Mostar Centar da je fizički napadnut u ul. Rodočkih branitelja. Patrola policije ja na licu mjesta zatekla prijavitelja koji je izjavio da je šetao svoja dva psa kroz naselje, te da je u jednom trenutku došao pas lutalica koji je počeo lajati na njegove pse. Tada su do njega došli M.P. i njegova supruga R.P., te mu je M.P. počeo psovati zašto dovodi pse lutalice, nakon čega je više puta udario prijavitelja u glavu i noge u čemu mu je pomogla i supruga”, kaže se u policijskom izvještaju.

Na licu mjesta zatečeni su i M.P. i R.P. koji su patroli policije izjavili kako se I.B. psovkom obratio M.P. i da ga je fizički napao, dodaju iz policije.

Policija je poduzela sve potrebne mjere.