Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zločin u zenici

Muhedin B. ubio Nerminu P. pa presudio sebi, tijela satima bila u fotokopirnici?

zenica ubistvo ss

Prema nepotvrđenim informacijama, vlasnik radnje Muhedin B., je ubio dugogodišnju radnicu Nerminu P. iz vatrenog pištolja, a onda presudio i sebi

Sinoć kasno okončan je uviđaj u kopirnici ključeva “NO8”, u zeničkoj ulici Islambegovića put, gdje su mrtvi i sa ranama od pištolja pronađeni vlasnik i radnica pomenute radnje.

Policijska uprava Centar Zenica, naime, sinoć je, oko 21.20 sati, dobila dojavu da se u radnji nalaze tijela Muhedina B. (1959.) i Nermine P. (1968.), pored kojih je pronađen i pištolj pa se zbog toga pretpostavlja da se radi o ubistvu i samoubistvu.

Uviđajem je rukovodio dežurni kantonalni tužilac Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

– Pripadnici Sektora krim policije MUP-a ZDK, odmah nakon dobijene dojave, izašli su na lice mjesta te pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužioca ZDK-a izvršili uviđaj. Tijela su nakon uviđaja prebačena u Prosekturu Kantonalne bolnice Zenica te će, vjerovatno, biti naložena njihova obdukcija, ali o tome odlučuje Tužilaštvo ZDK. Policija nastavlja istražne radnje u cilju prikupljanja svih dokaza potrebnih za otkrivanje načina na koji je nastupila smrt muškarca i žene- kazao je u izjavi za Fenu dežurni u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK.

Prema nepotvrđenim informacijama, vlasnik radnje Muhedin B., je ubio dugogodišnju radnicu Nerminu P. iz vatrenog pištolja, a onda presudio i sebi. Beživotna tijela su satima bila u fotokopirnici, a uočio ih je slučajni prolaznik koji je odmah pozvao policiju.