Crna hronika

UKCRS

Muškarac u komi zbog povrede glave nakon što mu se u vozilu aktivirao vazdušni jastuk

03/08/2020

Teretno vozilo bilo je parkirano u dobojskom mjestu Bukovac, a policiji u Doboju ovaj događaj je prijavljen juče u 9.30 sati

Lice čiji su inicijali M.V. /64/, koje je sa teškom povredom glave dovezeno iz dobojske bolnice u Univerzitetski klinički centar /UKC/ u Banjaluci, operisano je i trenutno je u dubokoj komi.

“Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne”, saopšteno je iz UKC-a.

U saopštenju se navodi da je pacijent juče u 11.15 časova dovezen sanitetskim vozilom Opšte bolnice Doboj i da je trenutno hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

Pacijent je primljen sa teškom povredom glavom i inicijalno je hirurški zbrinut. “Trenutno je u dubokoj komi, priključen na aparat za mehaničku ventilaciju”, dodaje se u saopštenju.

Iz Policijske uprave Doboj jutros je saopšteno da je Banjalučanin čiji su inicijali M.V. prevezen u UKC u Banjaluci zbog povreda glave koje je zadobio kada se aktivirao vazdušni jastuk na teretnom vozilu.

Teretno vozilo bilo je parkirano u dobojskom mjestu Bukovac, a policiji u Doboju ovaj događaj je prijavljen juče u 9.30 sati.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.