Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tokom 2018.

Na području Srebrenice 32 saobraćajne nesreće, sedam s nastradalim osobama

srebrenica_zima222

Tokom prošle godine realizovali su niz akcija republičkog, regionalnog i lokalnog karaktera s ciljem podizanja nivoa bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju

Na području općine Srebrenica tokom 2018. godine dogodile su se 32 saobraćajne nesreće, od kojih sedam sa nastradalim osobama, dok je u 25 saobraćajnih nesreća nastupila materijalna šteta.

Inspektor-portparol policijske uprave Zvornik Miljan Bobar kazao je Feni da su policijski službenici tokom prošle godine realizovali niz akcija republičkog, regionalnog i lokalnog karaktera s ciljem podizanja nivoa bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

-Akcije su bile usmjerene na sankcionisanje nepropisno parkiranih vozila, nedozvoljene brzine kretanja motornih vozila, kontrolu količine alkohola u organizmu, kao i druge aktivnosti koje su imale za cilj zaštite djece u saobraćaju. U narednom periodu će nastaviti s preventivnim aktivnostima – dodao je Bobar.

Prema podacima policijske uprave Zvornik, broj evidentiranih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja je 1.259, a iz ove uprave apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise.

Pored toga, na području Srebrenice u 2018. evidentirano je 79 krivičnih djela.