Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostar

Nakon što je noćas nestao Bruce Lee oglasila se policija

bruce lee mostar
FOTO: Fena

Spomenik kung fu majstoru – Bruceu Leeju postavljen je u parku Zrinjevac u novembru 2005. godine

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko neretvanskog kantona rečeno je kako se trenutno radi uviđaj oko nestanka statue Brucea Leea iz mostarskog parka Zrinjevac.

“Trenutno nemamo zaprimljenu nikakvu službenu prijavu nestanka Statue Brucea Leea iz parka Zrinjevac u Mostaru. Dežurni radnici policije obavili su razgovor s nadležnima i radi se uviđaj”, kazao je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

policija mostar bruce lee
FOTO: Fena

Spomenik slavnog majstora borilačkih vještina Brucea Leeja protekle noći nestao je iz Parka Zrinjevac. Na mjestu gdje je stajao ostao je samo stalak, a pored njega, kao što se vidi i na fotografijama, drvena paleta s točkovima. Ukrasti bistu u prirodnoj veličini, pri tom presijći debele metalne držače nije lako. A pogoto je to teško uraditi u tišini da to baš niko ne čuje.

Nestao Bruce Lee iz Mostara!

statue jutros nema


Nestao Bruce Lee iz Mostara!

Neslužbeno, Grad Mostar nema nikakve veze s uklanjanjem statue, kao niti Komunalno poduzeće Mostar. Stanovnici porodične kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini za medije su kazali kako je Bruce Lee bio na svom mjestu proteklog dana i da je preko noći jednostavno nestao.

Nestanak spomenika kung fu majstoru za 24 sata.hr komentirao je Nino Raspudić, jedan od začetnika ideje postavljanja ovoga kipa u mostarski park. Kazao je kako je nestanak statue loš znak.

bruce lee mostar nova
FOTO: Fena

“Kip pripada gradu od trenutka kad je postavljen, tako da gradsku vlast morate pitati što se događa”, komentirao je za 24sata Nino Raspudić.

Leejev kip umjetničko je djelo Ivana Fijolića. Spomenik kung fu majstoru – Bruceu Leeju postavljen je u parku Zrinjevac u novembru 2005. godine. Bruce Lee je već jednom i to na sedam i po godina, zbog čestih vandalskih uništavanja bio uklonjen iz parka.