Goran Ramić

Nakon što su sinoć pucali na njega, javio se iz bolnice: Meraklije, niste me ubili

ramic
Goran Ramić

Pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a TK trenutno tragaju za napadačem koji se nakon pucnjave udaljio s mjesta događaja

Jedna osoba je povrijeđena u pucnjavi koja se sinoć dogodila u naselju Paša Bunar u Tuzli, a policija traga za napadačem, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Kako je rečeno iz MUP-a TK, u 2:50 sati policija je dobila prijavu da se u tuzlanskom naselju Paša Bunar dogodila pucnjava.

Tom prilikom muškarac G. R. zadobio je prostrelnu ranu noge te je upućen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Prema nezvaničnim informacijama, povrijeđen je Goran Ramić iz Tuzle, a motivi napada za sada nisu poznati.

Pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a TK trenutno tragaju za napadačem koji se nakon pucnjave udaljio s mjesta događaja. Uviđaj su na mjestu pucnjave obavili tuzlanski policajci, a o događaju je obaviješten i dežurni kantonalni tužilac.

U pucnjavi je povrijeđen Goran Ramić iz Tuzle koji se nakon hospitalizacije oglasio i putem svog Facebook profila. Motivi napada na Ramića za sada nisu poznati.

“Raspjevane Meraklije …niste me ubili, živ i zdrav uskoro, a čestitam go..ari na odabiru gdje ćete me likvidirati. Porodična kuća majke i oca, čestitam slabići. Koga li ste sad poslali da uradi za vas posao kad vi nemate mu.a? Možete dijecu plašiti, mene nikad niko nije nit će zaplašit, jos jači iz ovog upamtite!!! Lijepi pozdrav Meraklije hrabre” – napisao je Ramić.