Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banja luka

Napao vatrogasca koji mu je gasio “mercedes”: “Znaš li ti ko sam ja?”

vatrogasci banja luka – facebook (1)

Kako kažu, došlo je do neodgovornog ponašanja jedne osobe koja je navodno bila u alkoholisanom stanju i učestvovala u navedenom udesu

Prilikom gašenja požara koji se desio sinoć na automobilu koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u Ulici kralja Petra I Karađorđevića u Banjaluci, jedan od učesnika je napao i povrijedio vatrogasca, navedno je na Facebook stanici Vatrogasne brigade Banjaluka.

Kako kažu, došlo je do neodgovornog ponašanja jedne osobe koja je navodno bila u alkoholisanom stanju i učestvovala u navedenom udesu.

“U toku same intervencije, isključivanje akumulatora i spriječavanja daljnjeg širenja požara, navedeno lice je bahatim ponašanjem lakše povrijedilo jednog vatrogasca i na reagovanje drugog vatrogasca da se odmakne i ne ometa rad ekipe, reagovao je tako da se unosio u lice tom vatrogascu uz opasku: “Znaš li ti ko sam ja?”. kazali su iz Vatrogasne brigade.

Dodaju da samo odgovornom i profesionalnom reakcijom njihovog pripadnika nije došlo do neželjene situacije te je reakcijom pripadnika policije lice udaljeno i smješteno u službeno vozilo policije.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u centru Banjaluke, nakon koje se jedno vozilo zapalilo, potvrđeno je ranije za “Nezavisne” u Policijskoj upravi Banjaluka. Kako su dodali V.M. koji je upravljao mercedesom nije povrijeđen.

Vatrogasna brigada Banjaluka je lokalizovala požar na mercedesu.