Crna hronika

Narko diler Čubrilović nakon likvidacije opljačkan: Nestala 4 miliona eura?!

19/04/2016
Nebojša Čubrilović, narko diler iz Slovenije, koji je, oktobra prošle godine, likvidiran u Banjoj Luci, imao je u stanu u kojem je živio 4 miliona eura, potvrđeno mi je iz nekoliko različitih bezbjednosnih izvora.
Oni navode da je taj novac nestao neposredno nakon što je Čubrilović likividiran.
U popisu oduzetih stvari prilikom uviđaja nema evidentiranog novca, niti je Tužilac, koji je vršio uviđaj, obaviješten o bilo kakvom novcu.
Izvori Slobodana Vaskovića tvrde da je novac nestao neposredno prije početka uviđaja/dolaska Tužioca, a unutar bezbjednosnih struktura RS postoje nezvanične optužbe i brojne spekulacije o tome, kao i o činjenici da je ubijeni Čubrilović imao odlične kontakte sa visokim političkim krugovima u Banjoj Luci.
Da je novac nestao, saznalo se nakon zahtjeva članova porodice ubijenog da im se kaže gdje su pare?!
Za samo dvadeset dana na potezu Banja Luka-Bosanska Gradiška izvršene su tri likvidacije:
– 19. septembra ubijena je Rada Dojčinović (Jošikova voda kod Banje Luke); Dojčinovićeva je sestra nekada žestokog banjalučkog momka, što ne mora značiti da je njena likvidacija poruka/osveta. Ali se ne može ni isključiti, pošto je istraga bez ikakvih odgovora;
interpol
– 01. oktobra ubijen je Nebojša Čubrilović, narko diler iz Slovenije (Banja Luka);
– 10. oktobra ubijen je Milan Vujičić, žestoki momak koji je dovođen u vezu sa trgovinom narkoticima (Bosanska Gradiška).
Dojčinovićevu je likvidirao profesionalac, Čubrilovića je likvidirao profesionalac, a i Vujičića je likvidirao profesionalac.

Policija i Tužilaštvo nisu do sada učinili ništa na rasvjetljavanju ovih predmeta.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.