Crna hronika

Banja Luka

Nasilno uvukao djevojku u auto kako bi je prisilio da nastave vezu

26/07/2019

Sslučaj su prijavili građani koji su vidjeli muškarca koji je uvukao djevojku

Banjalučanin M.S. uhapšen je noćas na području ovog grada zbog sumnje da je nasilno uvukao djevojku u automobil “passat” i odvezao je u nepoznatom pravcu.

Sve se desilo u banjalučkoj ulici Ivana Kosančića, a slučaj su prijavili građani koji su vidjeli muškarca koji je uvukao djevojku.

Nedugo nakon zaprimljene prijave, policajci su na parking prostoru u Ulici Branka Popovića pronašli “passat” i osumnjičeni je uhapšen.

Kako su saopštili iz PU Banjaluka, daljim radom je utvrđeno da je osumnjičeni bio u emotivnoj vezi sa djevojkom, nasilno je uvukao u automobil, oduzeo joj mobilni telefon i novac sa namjerom da je primora da nastave emotivnu vezu.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 25.07.2019. godine oko 00,30 časova identifikovali su, pronašli i lišili slobode M.S. iz Banjaluke, osumnjičenog da je izvršio krivično djelo ‘Protivpravno lišenje slobode'”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za krivično djelo “Protivpravno lišenje slobode”.

Komentari

Autor: Nezavisne novine

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.