Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nesreća u Gradačcu: Povrijeđeno šest lica, od kojih troje djece

saobraćajna-nesreća-162015

Šest lica, od kojih troje djece, povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Gradačac – Modriča, u mjestu Gradačac, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su automobili “pežo”, kojim je upravljao V.G. /21/ iz Gradačca, i “pasat” za čijim je upravljačem bila L.S. /30/ iz Gradačca.

Teško je povrijeđena desetogodišnja djevojčica koja je bila saputnica u “pežou”, dok je osoba čiji su inicijali A.M. /40/ zadobila povrede o čijem se stepenu ljekari na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla nisu izjasnili.

Četrnaestogodišnji dječak zadobio je lakše povrede koje su konstatovali ljekari u Domu zdravlja Gradačac, a o stepenu povreda trogodišnjeg dječaka ljekari se nisu izjasnili.

Žena koja je upravljala “pasatom” lakše je povrijeđena, dok se o povredama vozača “pežoa” ljekari Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla nisu izjasnili.

O saobraćajnoj nezgodi obaviješten je kantonalni tužilac, dok je policija izvršila uviđaj ove saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć oko 18.45 časova.