Bosanska gradiška

Nesvakidašnji udes na granici, stradao automobil Granične policije BiH

granica gužva
FOTO: Pixsell

Vozač audija slovenskih registarskih tablica izašao iz kolone, te vozilom pokušao da im prepriječi put

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila u nedjelju naveče na Graničnom prelazu u Bosanskoj Gradišci, odnosno na mostu koji dijeli BiH i Hrvatsku, učestvovalo su dva automobila, a između ostalog i službeno vozilo Granične policije.

Potvrdili su ovo za “Nezavisne novine” iz Policijske uprave Bosanska Gradiška, te naveli da se ova nezgoda desila u nedjelju oko 19.40 časova.

“U Ulici Prvog krajiškog korpusa, grad Gradiška, na Graničnom prelazu Gradiška, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila, od kojih je jedno službeno vozilo Granične policije, kojim je upravljalo službeno lice.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su službenici Policijske uprave Gradiška koji su utvrdili da je na vozilima nastupila materijalna šteta, bez povrijeđenih”, kazali su iz PU Bosanska Gradiška.

Kako su ranije prenijeli mediji, do nezgode je došlo tako što su pripadnici Granične policije BiH obilazili kolonu vozila na mostu, nakon čega je vozač audija slovenskih registarskih tablica izašao iz kolone, te vozilom pokušao da im prepriječi put misleći da neko obilazi kolonu, a ne znajući da se radi o policiji.