Crna hronika

Nestao Marko Jović

Niko ne zna gdje je: Ako vidite ovog čovjeka odmah javite policiji!

20/06/2019

Nestali je visok oko 180 centimetara, težine oko 90 kilograma, bez kose, ima zelene oči, a prilikom odlaska od kuće na sebi je imao jaknu crne boje, donji dio trenerke crne boje, majicu bež boje i čizme

Brčanska policija traga traga za nestalim Markom Jovićem (78), sin Jove, čiji nestanak im je prijavljen jučer, nakon što se oko 7 sati ujutro, od kuće u naselju Lukavac, Brčko, uputio u nepoznatom pravcu.

Kako je saopćeno iz policije, nestali je visok oko 180 centimetara, težine oko 90 kilograma, bez kose, ima zelene oči, a prilikom odlaska od kuće na sebi je imao jaknu crne boje, donji dio trenerke crne boje, majicu bež boje i čizme.

Policija je odmah nakon zaprimljene prijave jučer poduzela veći broj mjera i radnji, koje su nastavljene i danas, a u cilju pronalaska nestalog. Međutim, zasad nisu imali uspjeha.

– S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da pomognu u pronalasku nestalog, te da, ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o muškoj osobi sa fotografije, dostave ih Policiji Brčko distrikta BiH na brojeve 122 i 049/233-200 – saopćeno je iz Policije Brčko distrikta.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.