Crna hronika

Novi detalji pogibije mladoženje: Zakucao se u stijenu, volan mu smrskao grudni koš

12/05/2019

U policiji je zasad samo potvrđeno da je vozač smrtno stradao na licu mjesta, a da je dvoje teže povrijeđeno i dvoje lakše, te da je u saobraćajki učestvovalo samo ovo vozilo

Danas, oko jedan sat iza ponoći, na novoizgrađenom kraku južne gradske obilaznice u naselju Mokri dolovi u Trebinju poginuo je Trebinjac Marko Anđelić (32), vraćajući se sa svoje svadbe, a teže je povrijeđeno još dvoje lica, dok je dvoje zadobilo lakše povrede.

Nesrećni mladoženja je ostao mrtav na licu mjesta, jer mu je volan usljed udara smrskao grudni koš, a navodno je nastradao dok je razvozio goste nakon svadbenog pira. Teže povrede zadobili su je Dragana Petrović (34), državljanka Srbije, i Marko Pejčić, dok su sa lakšim povredama prošli Vladan Čalija i Vuk Marčetić. Petrovićeva je odmah po prijemu prebačena na Odjeljenje intenzivne njege Bolnice Trebinje, gdje joj je dijagnostikovano nagnječenje grudnog koša i nogu, dok je Pejčić zadobio iščašenje kuka i on je, nakon sanacije povrede, zbrinut na Odjeljenju hirurgije Bolnice Trebinje.

Prvi policijski nalazi govore da je nesrećni mladoženja, upravljajući alfa romeom udario u stijenu kod kružnog toka koji dijeli naselja Mokri dolovi i Police ne mogavši da skrene.

U policiji je zasad samo potvrđeno da je vozač smrtno stradao na licu mjesta, a da je dvoje teže povrijeđeno i dvoje lakše, te da je u saobraćajki učestvovalo samo ovo vozilo, kojim je upravljao mladoženja.

Mještani Mokrih dolova, međutim, kažu da se nikada ovdje nisu događale nesreće dok nije sagrađena nova dionica obilaznice, na kojoj se od naselja Gučine do kružnog toka, budući da je u pitanju dugačak pravac, noću razvijaju velike brzine i da je gotovo na istom mjestu nedavno teške povrede zadobio još jedan mladić na sličan način.

Komšije mladoženjinih roditelja, koji žive u trebinjskom naselju Gorica, imaju samo riječi hvale za pokojnog Marka, koji je nakon studija ostao da živi u Beogradu, ali mu je želja bila da se vjenča u svom rodnom gradu, gdje mu je rodbina.

“Mladića kakvi su bili Marko i njegov brat Janko, koji je takođe ostao u Beogradu, nije imala cijela Gorica, a eto puste sudbine da mu majka jednog dana bude najsrećnija majka na svijetu, a za nekolika sata najtužnija. Za njim žali cijelo naselje”, kaže komšija Anđelića.

Komentari

Autor: Nezavisne

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.