Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nasilništvo

Objavljen snimak: Brat kickboksera koji je prijetio po Modriči tukao konobara

Foto: Screenshot/Twitter

Braća Hofman su inače rodom iz Bijeljine i obojica su bili uspješni kickbokseri. Od ranije su poznati policiji zbog više kaznenih djela, između ostalog i otmica

Nakon snimka iz Modriče u BiH, na kojem kickbokser Ljuban Hofman Vidović u društvu više nepoznatih muškaraca upada u nekoliko ugostiteljskih objekata prijeteći vlasnicima, pojavio se i snimak njegovog brata Miljana.

Muškarci sa snimke na kojoj Ljuban Vidović prijeti po kafićima u Modriči kasnije su rekli da je sve bila samo šala, a isto je potvrdio i vlasnik jednog od objekata iz Modriče koje je Hofman obišao.

Da se braća Hofman možda i ne šale mogao bi pokazati video koji je ovih dana isplivao na društvenim mrežama, a na kojem drugi brat Vidović, Miljan, prijeti konobaru.

Kako se vidi na snimci, Miljan maltretira jednog konobara jer mu se navodno neprimjereno obraćao kćeri. U društvu s njim su još dva muškarca. Miljan Hofman na snimku šamara konobara i udara ga u trbuh. Snimak je navodno nastao u restoranu na Fruškoj Gori.

Braća Hofman su inače rodom iz Bijeljine i obojica su bili uspješni kickbokseri. Od ranije su poznati policiji zbog više kaznenih djela, između ostalog i otmica.

Miljan Hofman je ove godine snimljen u društvu batinaša koje je predvodio generalni sekretar vlade Srbije Novak Nedić prije SNS-ovog mitinga u Pančevu, piše Klix.