glamoč

Objesila se u porodičnoj kući

glamoc (1)

Nakon završenog uviđaja tijelo smrtno stradale je predato porodici

Pripadnici Policijske stanice Glamoč u noći s četvrtka na petak zaprimili su dojavu da je 45- godišnja A. Z. iz Glamoča počinila samoubistvo vješanjem u porodičnoj kući u Dalmatinskoj ulici bb.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su pripadnici PU Glamoč i dežurni ljekar Doma zdravlja Glamoč koji je konstatovao smrt, te utvrdio da na tijelu osim tragova suicida nema drugih tragova nasilja.

Nakon završenog uviđaja tijelo smrtno stradale je predato porodici.

Nažalost, tragedija u Glamoču nije bila jedina koja se danas desila u BiH. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6:30 sati na putnom pravcu od Janje prema uzvišenju Obrijež smrtno su stradale dvije osobe, dok je povrijeđeno pet, a među kojima je i jedno dijete.

Prema izjavama očevidaca, prizor na mjestu nesreće je bio stravičan, a u izvlačenju nastradalih i povrijeđenih bili su angažirani vatrogasci iz Janje koji su sjekli automobile.

U Policijskoj upravi Bijeljina saznali smo kako su živote izgubili muškarac inicijala Z. J. iz mjesta Glavičice i žena inicijala F. M. iz Janje.

Poginuli muškarac vozio je automobil Ford Galaxy, dok je smrtno stradala žena bila suvozačica u automobilu VW Touran, kojim je upravljao, najvjerovatnije, njen suprug M. M.

Nezvanično, smrtno su stradali Zoran Jović iz Glavičica i Fadila Mujkanović iz Janje. Jović je vozio Ford Galaxy, dok je nesrećna Fadila bila suvozač u automobilu „VW Turan“, kojim je upravljao, njen suprug Mevludin Mujkanović.