banja luka

Opljačkao kladionicu, ukrao više od 10.000 KM

novac
Foto: CBBiH
Ilustracija

Na licu mjesta izvršen je uviđaj kojom prilikom je utvrđeno da je nepoznato lice upotrebom fizičke snage i podesnog alata djelovalo na ulazna vrata, nakon čega je ušlo u unutrašnjost, gdje je pronašlo i otuđilo metalnu kasu sa novcem

Policiji u Banjaluci je prijavljeno da je juče oko četiri sata ujutro izvršena provala u jednu sportsku kladionicu iz koje je lice ukralo 10.640 KM.

Kako su naveli iz PU Banjaluka, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca i rasvijetljavanja krivičnog djela teška krađa.

“Naime, juče je nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno da je istog dana oko četiri časa izvršena provala u jednu sportsku kladionicu, koja se nalazi u Banjaluci. Na licu mjesta izvršen je uviđaj kojom prilikom je utvrđeno da je nepoznato lice upotrebom fizičke snage i podesnog alata djelovalo na ulazna vrata, nakon čega je ušlo u unutrašnjost, gdje je pronašlo i otuđilo metalnu kasu sa novcem. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelom iznosi oko 10.640 KM. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, naveli su iz PU Banjaluka.