Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slavonski Brod

Osumnjičenom za ubistvo roditelja jednomjesečni istražni zatvor

ubio roditelje u slavonskom brodu
FOTO: Pixsell

Osumnjičeni je tokom petka ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu, nakon čega je otvorena istraga zbog sumnje da je u četvrtak u porodičnoj kući u Slavonskom Brodu hladnim oružjem ubio oca (78) i majku (76). Roditelji su od zadobivenih ozljeda preminuli na mjestu

Muškarac kojega se sumnjiči da je hladnim oružjem ubio vlastite roditelje priveden je u Slavonskom Brodu sucu istrage te mu je nakon ispitivanja određen jednomjesečni istražni zatvor.

Osumnjičenom za ubistvo roditelja slijedi istražni zatvor u trajanju mjesec dana, ako bude optužen može dobiti i do 50 godina, ovisno šta će reći istraga, odnosno psihijatrijsko vještačenje, izjavio je novinarima u subotu sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mile Soldo.

Osumnjičeni je tokom petka ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu, nakon čega je otvorena istraga zbog sumnje da je u četvrtak u porodičnoj kući u Slavonskom Brodu hladnim oružjem ubio oca (78) i majku (76). Roditelji su od zadobivenih ozljeda preminuli na mjestu.

U jučerašnjem priopćenju ŽDO Slavonski Brod stoji da će Državno odvjetništvo podnijeti sucu istrage Županijskog suda prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenog jer je zatvor nužan zbog neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora, kod kojeg su okolnosti počinjenja kaznenog djela posebno teške, prenosi Hina.