Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

derventa

Otišao u lov i nestao, traže ga već 11 dana

lovac

Iz policije podsjećaju da je, prema izjavi člana porodice, sedamdesetšestogodišnji Pećić posljednji put viđen uveče 18. maja, kada je otišao u lov u šarenim maskirnim pantalonama, zelenoj platnenoj jakni i crnim cipelama, a ponio je i lovačku pušku

Dobojska Policijska uprava i dalje traga za Žarkom Pećićem iz opštine Derventa, koji je posljednji put viđen 18. maja, potvrđeno je Srni iz ove uprave.

U potragu su, osim policijskih službenika, uključeni su i mještani, kao i pripadnici lovačkog udruženja iz Dervente, čiji je Pećić član.

Iz policije podsjećaju da je, prema izjavi člana porodice, sedamdesetšestogodišnji Pećić posljednji put viđen uveče 18. maja, kada je otišao u lov u šarenim maskirnim pantalonama, zelenoj platnenoj jakni i crnim cipelama, a ponio je i lovačku pušku.

Nestanak Pećića policiji je prijavljen 19. maja, o čemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji radi pronalaska nestalog.

Iz policije pozivaju građane da, ukoliko imaju bilo kakva saznanja u vezi sa licem za kojim se traga, obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122.