Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otkriven razlog zbog kojeg su tinejdžerke pretukle vršnjakinju u Banjoj Luci

maloljetnice-maltretiraju

Četrnaestogodišnjakinja iz Banje Luke brutalno je pretučena u centru tog grada jer je već duže vrijeme zbog momka bila u sukobu sa vršnjakinjom, saznaju “Nezavisne”.

Stoga ju je ta vršnjakinja u subotu naveče, zajedno sa još tri četrnaestogodišnjakinje, dočekala u centru Banje Luke, gdje su je pretukle.

“Napadnuta djevojčica je, prije godinu dana, poljubila mladića koji je bio u vezi sa jednom od maloljetnica koje su je tokom vikenda napale”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Na snimku se vidi kako djevojčice udaraju četrnaestogodišnjakinju rukama, ali je i vrijeđaju i šutaju nogama, a potom zahtijevaju od nje da klekne i izvini im se.

Jedna od učesnica napada je zahtijevala od napadnute djevojčice da joj poljubi đon, a ostale su se smijale.

U jednom momentu žrtva briše krv sa usana dok joj nasilnice govore da će joj one oprati krv i da se ne brine. Premlaćena djevojčica se na kraju drhtavim glasom izvinjava, i tu je kraj video-snimka.

Policija je, podsjetimo, rasvijetlila slučaj tog brutalnog premlaćivanja. Policija je, kako nam je potvrđeno, identifikovala djevojčice sa uznemirujućeg snimka, i sa njima će se postupati u skladu sa zakonom o maloljetnicima.

Po nezvaničnim saznanjima, slučaj policiji nije prijavila premlaćena četrnaestogodišnjakinja niti njeni roditelji, nego je policija reagovala nakon što je dobila snimak od jednog banjalučkog portala.

“Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su juče zaprimili prijavu i istog dana identifikovali maloljetnice koje su 14. oktobra u večernjim časovima fizički napale i nanijele povrede četrnaestogodišnjakinji iz Banjaluke”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Objavljena snimka premlaćivanja djevojčice u Banjoj Luci (VIDEO)