Crna hronika

dobojska policija

Ovo je alat serijskog provalnika u kuće i kradljivca automobila

04/02/2020

Miljić je osumnjičen i da je krajem januara ove godine na podoručju Opštine Modriča provalio u tri porodične kuće, odakle je ukrao novac, telefon i druge predmete

Dobojlija Simeun Miljić (38) uhapšen je juče na osnovu potjernice koju je za njim raspisala policija, a zbog sumnje da je počinio više krađa na području koje pokriva Policijska uprava Doboj.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez je rekla, navodeći inicijale, da postoji sumnja da je on u prethodna dva mjeseca na području Doboja iz neobezbjeđene garaže ukrao automobil „opel zafira“, a zatim je provalio i u porodičnu kuću, čiji su vlasnici u inostranstvu, odakle je ukrao alat i druge predmete.

– Prilikom hapšenja kod njega je pronađen i oduzet alat za lomljene uložaka cilindričnih brava, a sa kojim se pretpostavlja da je izvršio krivična djela – pojasnila je Kerkezova.

Miljić je osumnjičen i da je krajem januara ove godine na podoručju Opštine Modriča provalio u tri porodične kuće, odakle je ukrao novac, telefon i druge predmete.

– Tokom januara policja je pretresla dvije lokacije i putnički automobil koji koristi uhapšeni, prilikom čega je pronađen i oduzet provalnički alat – dodala je Kerkezova.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.