Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poznati identiteti

Ovo su majka, beba i nana koje su poginule u nesreći kod Hadžića (FOTO)

w873

U ovoj nezapamćenoj tragediji život je izgubila i starija žena, nana stradale bebe, koja se nalazila na suvozačevom mjestu u smrskanom vozilu

Adna Divović – Serdarević i njena čestveromjesečna beba poginule su kada je Peugeot 307, u kojem su bile, podletio pod kamion mješalicu, na magistralnom putu M-17 u naselju Zovik kod Hadžića.

U ovoj nezapamćenoj tragediji život je izgubila i starija žena, nana stradale bebe, koja se nalazila na suvozačevom mjestu u smrskanom vozilu.

Od siline udara, djelovi oba automobila bili su razbacani na sve strane.

Tijela stradalih prebačena su u prosekturu Bare, gdje će u skladu s naredbom dežurnog tužioca biti obavljena obdukcija.

Kako je Feni rečeno u Ministarstvu unutarnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS), više informacija u vezi sa spomenutom saobraćajnom nesrećom bit će poznato nakon što vještaci saobraćajne i mašinske struke sačine nalaz.

Na spomenutom lokalitetu došlo je do sudara putničkog i teretnog vozila, a smrtno su stradale dvije ženske osobe i jedno dijete koji su se nalazili u automobilu.

Uviđaj na mjestu nesreće, kojim je rukovodio dežurni tužilac Tužilaštva KS, završen je u ponedjeljak u 17.00 sati, a saobraćaj na spomenutoj dionici magistralnog puta M-17 normaliziran je u 17.45 sati.