Crna hronika

milići

Pijan polupao stanicu i napao policajce

31/08/2020
FOTO: Ilustracija

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je naložio da se protiv osumnjičenog dostavi izvještaj za krivična djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ u sticaju i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“

Protiv D. M. iz Milića policija je podnijela izvještaj zbog sumnje da je proteklog vikenda počinio više krivičnih djela, rečeno je u Policijskoj upravi Zvornik.

Oni su rekli da je prvo policiji u Milićima prijavljeno da jedna osoba oko 22.15 sati narušava javni red i mir ispred ugostiteljskoj objekta.

– Policija je izašla na teren i zatekla D.M. koji je tom prilikom uhapšen, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je pod dejstvom alkohola. Prilikom boravka u prostorijama za zadržavanje uhapšenih, osumnjičeni je razbio staklo na vratima Policijske stanice Milići, prilikom čega je fizički napao jednog policajca koji je tom prilikom zadobio povrede, nakon čega je od strane policajaca spriječen u daljem činjenju nedozvoljenih radnji – pojasnio je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je naložio da se protiv osumnjičenog dostavi izvještaj za krivična djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ u sticaju i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

U toku proteklih sedam mjeseci tekuće godine, Policijska uprava Zvornik je evidentirala četiri slučaja napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

-Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja- poručio je Bobar.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.