Crna hronika

intervenisala policija

Pijani Banjalučanin ometao vjernike u prostoru Islamske zajednice, pa napadnut

26/08/2022
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Tokom hapšenja O.M. iz Banje Luke je fizički napao B.S, te se oglušio na zakonito izdato naređenje policijskih službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira

Banjalučanin B.S. uhapšen je zato što je ometao vjernike u prostorijama Islamske vjerske zajednice, a O. M. zbog napada na njega.

Kako javlja Srpskainfo, u PU Banja Luka rekli su da je B.S. uhapšen zbog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija, a O.M. zbog počinjenog prekršaja tuča i fizički napad.

Nadležnoj policijskoj stanici, juče oko 15.45 časova, prijavljeno je da nepoznati muškarac u Banjoj Luci u prostorijama Islamske vjerske zajednice uznemirava vjernike.

“Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su potvrdili navode prijave i utvrdili da se radi o B.S. iz Banje Luke, koje se oglušio na zakonito izdato naređenje policijskih službenika”, rekli su u policiji.

Tokom hapšenja O.M. iz Banje Luke je fizički napao B.S, te se oglušio na zakonito izdato naređenje policijskih službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira.

Obojica su podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je kod B.S. utvrđeno prisustvo od 1,60 promila alkohola u organizmu.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banja Luka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.