Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Pijani Teslićanin napao sugrađanina, pesnicom udario i djevojke

08/09/2016

Policija u Tesliću uhapsila je jučer A.M., nakon što se oglušio o naredbu da prestane s narušavanjem javnog reda i mira fizičkim napadom na D.D. s područja te općine.

A.M. je policija zatekla ispred ugostiteljskog objekta “Havana”, u vidno alkoholisanom stanju, u fizičkom napadu na D.D. koga je oborio na kolovoz.

Nakon što se oglušio o naredbu policije da prestane s narušavanjem javnog reda i mira A.M. je lišen slobode, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Fizičkom napadu prethodio je sukob između navedenih osoba kada je u ugostiteljskom objektu A.M. otvorenom pesnicom udario jednu punoljetnu i jednu maloljetnu žensku osobu, a D.D. je stao u njihovu odbranu.

A.M. je u službenim prostorijama odbio da se podvrgne alkotestiranju.

Protiv njega će Osnovnom sudu Teslić biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za učinjene prekršaje tuča i fizički napad te po osnovu Zakona o javnom redu i miru zbog ometanja državnih organa u vršenju javnih funkcija.

Komentari