Crna hronika

Trebinje

Pištolj u ukrasnoj kesi: Policija objavila nove detalje ubistva Vučurevićeve kćerke

05/07/2019

Nakon što je ubio suprugu na njenom radnom mjestu, Slaviša je pucao sebi u glavu, metak je prošao pored uha i u teškom stanju je prebačen u Klinički centar u Podgorici, gdje se ljekari još bore za njegov život

Trebinjska policija podnijela je Okružnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv Slaviše Ratkovića, koji se sumnjiči za dva krivična djela, nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekplozivnih materija.

Ratković je osumnjičen da je u utorak, 2. jula u prostorijama Fonda zdravstvenog osiguranja RS u Trebinju počinio nasilje u porodici sa smrtnim ishodom nad suprugom Ljiljanom Ratković, kćerkom bivšeg gradonačelnika Trebinja Božidara Vučurevića.

Nakon što je ubio suprugu na njenom radnom mjestu, Slaviša je pucao sebi u glavu, metak je prošao pored uha i u teškom stanju je prebačen u Klinički centar u Podgorici, gdje se ljekari još bore za njegov život.

Njegova supruga Ljiljana juče je sahranjena na prodičnom groblju u selu Konjsko u Zubcima.

Slaviša je u utorak poslijepodne došao na šaltere trebinjske filijale Fonda zdravstva, dok je njegova supruga sa kojom u posljednje vrijeme nije bio u dobrim odnosima, bila dežurna.

Izvadio je pištolj iz ukrasne kese i pucao joj u glavu, zatim u sebe, piše Srpskainfo.

Obdukcija je pokazala da je Ljiljana ubijena jednim metkom.

Da nešto nije u redu prvi je primijetio Ljiljanin brat Zoran, kome se toga poslijepodneva nije javljala na telefon, a kada je pored Fonda zdravstva vidio parkirano Ratkovićev automobil odmah je prijavio policiji.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.