Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pištoljem prijetilo policiji pa mu u vozilu pronađene dvije bombe

policija ilu333
Ilustracija

Osoba inicijala I.D.(1964.) iz Zvirovića u utorak je došla ispred zgrade PS Čapljina te s pištoljem u ruci negodovala zbog napisanog prekršajnog naloga, priopćio je MUP HNK-a na svojoj internetskoj stanici.

Navedenog su, uz upotrebu fizičke snage, savladali policajci te lišili slobode.

U Domu zdravlja Čapljina pružena mu je medicinska pomoć.

Prilikom pretresa kuće, pratećih objekata i osobnog vozila, u vozilu spomenutog pronađene su dvije ručne bombe koje su uz izdanu potvrdu izuzete.

O svemu je upoznat tužitelj i Odjel krim. policije.

Istoga dana, PU Mostar obratila se radnica HP Mostar koja se nalazi u Ul. Z.Frankopana i prijavila da je nad njom izvršeno razbojništvo.

Na mjesto događaja izašli su službenici policije te utvrdili da su dvije nepoznate maskirane osobe ušle u poštu i uz prijetnju vatrenim oružjem od djelatnice otuđili novac.

Odmah su upoznate policijske patrole na terenu koje poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja.

Na Carinskom mostu u Mostaru sinoć se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su sudjelovali E.LJ. (1996.) iz Podgorana sa vozilom „Renault Megan“ i nepoznati vozač s nepoznatim vozilom koji se udaljio s mjesta nezgode. Tom prilikom teške ozljede zadobio je B.I. (1996.) putnik u vozilu „Renault Megan“.

Na mjestu događaja izvršen je uviđaj , a o navedenom su odmah upoznate policijske patrole na terenu koje poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji nepoznatog vozača i vozila.

U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području HNK registrirano je 13 prijava, a iz oblasti sigurnosti prometa 10 prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške ozljede.