Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pokušaj silovanja u Rogatici: Držao nož i dirao me po tijelu

silovanje

Pripadnici Policijske stanice Rogatica uhapsili su juče Š.H., zbog sumnje da je pokušao da siluje E.R., javljaju Nezavisne novine.

Naime, ona je istog dana, u sedam sati, patroli policije Policijske stanice Rogatica prijavila da je on u noći 15. i 16. aprila u njegovoj kući pokušao da izvrši obljubu nad njom.

“Prijavila je da je to pokušao da uradi u prisustvu S.M. i M.Z. On je, kako je prijavila, insistirao da imaju seksualni odnos na šta ona nije pristala, te da ju je uz upotrebu fizičke snage i držeći nož u rukama dirao po tijelu”, saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naredio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

“U službene prostorije policijske stanice pozvani su S.M. i M.Z. koji su u svojstvu svjedoka potvrdili navode oštećene. U Domu zdravlja Rogatica izvršen je pregled E.R. te su konstatovane povrede u vidu hematoma, krvnih podliva i ogrebotina po tijelu”, naveli su iz policije.